Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачка

4,099.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 1000 / min-1 Ширина на сечење : 80

Iskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачка

3,999.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 1000 / min-1 Ширина на сечење : 80