Се прикажуваат сите 4 резултати

Iskra Батериски повеќенаменски алат ML-MD03-120 + 2 год. гаранција

3,099.00 ден
• Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 10,000-22,000 / мин-1 • Избор на брзина: 1-5

Iskra Батериски повеќенаменски алат ML-MD01-120 + 2 год. гаранција

3,099.00 ден
• Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина на мирување: 0-22,000 / мин-1 • Избирач на брзина: 0-10

Iskra Батериски повеќенаменски алат ML-MD03-120 + 2 год. гаранција

2,999.00 ден
• Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 10,000-22,000 / мин-1 • Избор на брзина: 1-5

Iskra Батериски повеќенаменски алат ML-MD01-120 + 2 год. гаранција

2,999.00 ден
• Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина на мирување: 0-22,000 / мин-1 • Избирач на брзина: 0-10