Се прикажуваат сите 3 резултати

Iskra ML CS19 36 Батериски штрафцигер, комплет со битови

2,399.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 180 / мин-1 Вртежен момент : 3,5 Nm

Iskra ML CS19 36 Батериски штрафцигер, комплет со битови

2,299.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 180 / мин-1 Вртежен момент : 3,5 Nm

Батериски штрафцигер MaxPuls МP-CDCL04

899.00 ден
Батерија: 3.6V Li-Lon/1300mAh Вртежи: 180/min Време на полнење: 1 час Безклучен футер: 6.35mm 1 година гаранција