Се прикажуваат сите 6 резултати

Iskra E180 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е180 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-180 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 18 V, 1500 mAh Материјал за

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Iskra E180 Батерија за батериска дупчалка \ штрафилица

1,499.00 ден
Модел – Е180 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-180 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 18 V, 1500 mAh Материјал за

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка \ штрафилица

1,499.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Power Bank MI 10400mAh-преносна батерија

PowerBank MI 10400mAh преносна батерија. Брзо полнење и голем квалитет Издржлива и можна батерија која може да се користи во

Соларен Power Bank со LED светло

499.00 ден
Полнач за мобилни телефони без потреба од електрична енергија. – Може да се користи за полнење на iPhone и Android