Се прикажуваат сите 2 резултати

Бебифон Kikka Boo – Foster

3,499.00 ден
Шифра: 550093 • LCD екран. • Технологија FHSS. • Опсег на отворено 270-300м. • Опсег во затворен простор 30-50м. •

Бебифон Kikka Boo – Echo

2,099.00 ден
Шифра: 550084 • Бебифон Echo 2.4 GHz. • Технологија FHSS. • Опсег на отворено 270-300м. • Опсег во затворен простор