Showing all 3 results

Bluetooth безжичен звучник MN-03 + гратис микрофон

1,399.00 ден
Пренослив Bluetooth звучник работи со USB, AUX, Bluetooth, подржува мемориска картичка, водоотпорен, со него е влучен и далински управувач. Фрекфенција:

Безжично ѕвонче за влезна врата со 32 мелодии – работи на 220V

299.00 ден
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Ова звонче функционира на батерии. Инсталацијата е многу едноставна, можете да си одберете мелодија по ваш избор. Звукот

Безжично ѕвонче за влезна врата со 32 мелодии

299.00 ден
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Ова звонче функционира на батерии. Инсталацијата е многу едноставна, можете да си одберете мелодија по ваш избор. Звукот