Се прикажуваат сите 5 резултати

IKEA Tjusig Декоративна закачалка / бела

1,349.00 ден
Код на производ: 602.917.08 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 19 cm

IKEA Lampan Столна ламба / бела

639.00 ден
Код на производ: 200.469.88 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела Височина: 29 см Основа, диаметър: 13 см

IKEA Visslebo Столна ламба / бела

1,199.00 ден
Код на производ: 104.430.35 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 14 см

IKEA Grono Столна ламба / бела

799.00 ден
Код на производ: 203.732.25 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Not Подна ламба за читање / бела

1,699.00 ден
Код на производ: 803.048.75 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Височина: 174