Се прикажуваат сите 8 резултати

Сет маса со столици Akita бел

5,999.00 ден
Шифра: 176616 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 59 x 47 x 40

Сет маса со столици Tree бел

6,099.00 ден
Шифра: 176617 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 53 x 53 x 40

Сет Trentino бел

3,899.00 ден
Шифра 180506 Димензии маса 60 x 47 x 40 cm Димензии стол 72 x 75 x 90 cm

Сет маса со столици Akita бел

5,899.00 ден
Шифра: 176616 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 59 x 47 x 40

Сет маса со столици Tree бел

5,999.00 ден
Шифра: 176617 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 53 x 53 x 40

IKEA Kullen Фиокар со 5 фиоки / бел

6,699.00 ден
Код на производ: 203.936.62 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm

IKEA Slakt Детски кревет 90 х 200 / бел

9,899.00 ден
Код на производ: 003.627.46 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 207 cm

IKEA Melodi Лустер / бел

649.00 ден
Код на производ: 603.865.27 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Абажур, висина: 26