Се прикажуваат сите 9 резултати

Библиотека Малага

2,099.00 ден
Димензии на производот: > Ширина: 60 cm > Длабочина: 24 cm > Висина: 180 cm Монтажа: принцип „скопи сам“ –

Библиотека Авила

2,799.00 ден
Димензии на производот: > Ширина: 60 cm > Длабочина: 24 cm > Висина: 180 cm Монтажа: принцип „скопи сам“ –

Библиотека бела

2,999.00 ден
Шифра: MK15-02-01 Материјал: иверица 18mm Димензија: 169х56х20cm Димензии на пакување: 23.8х176х9cm Боја: бела Тежина: 16.5kg

Библиотека сонома

2,799.00 ден
Шифра: BF130 Материјал: иверица 18mm Димензија: 169х56х20cm Димензии на пакување: 23.8х176х9cm Боја: сонома Тежина: 16.5kg

Полица за книги кафена

1,199.00 ден
Полица за книги изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена Шифра: POL 01 Едноставно и брзо склопување од

Полица за книги сонома

1,199.00 ден
Полица за книги изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: сонома Шифра: POL 01 Едноставно и брзо склопување од

Полица за книги бела

1,199.00 ден
Полица за книги изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела Шифра: POL 01 Едноставно и брзо склопување од

IKEA Finnby библиотека

3,399.00 ден
Код на производ: 102.611.29 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 60 cm

IKEA Gersby библиотека

3,399.00 ден
Код на производ: 702.611.31 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 60 cm