Прикажан е еден резултат

Биро ДЕНВЕР 57 МАКС Антрацит

2,699.00 ден
MK20-05-08 Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција