Showing all 3 results

IKEA Kullen фиокар со две фиоки црн

2,199.00 ден
Код на производ: 603.221.30 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 35 см

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки бел

2,499.00 ден
Код на производ: 502.427.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки црно-кафена

2,499.00 ден
Код на производ: 902.484.26 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина: