Се прикажуваат сите 4 резултати

IKEA Mammut Детско столче сино

1,449.00 ден
Код на производ: 603.653.46 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: сино *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детско столче бело

1,449.00 ден
Код на производ: 403.653.71 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бело *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детско столче розево

1,449.00 ден
Код на производ: 803.823.21 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: розево *погоден за надворешна употреба Димензии на производот:

IKEA Mammut Детско столче црвено

1,449.00 ден
Код на производ: 403.653.66 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: црвена *погоден за надворешна употреба Димензии на производот: