Прикажан е еден резултат

SENCOR Дехидратор на храна SFD 742RD

2,899.00 ден
Рамномерно сушење на сите нивоа Суши овошје,зеленчук,растенија,месо и друго Број на садови за сушење: 5 Висина помеѓу нивоа :1.5 цм-