Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra 5422 200 Дигитален агломер

1,699.00 ден
Дигитален агломер Искра Должина: 200мм За лесно мерење и пренос на агли од компоненти Лесен за читање на LCD дисплеј

Iskra 5422 200 Дигитален агломер

1,599.00 ден
Дигитален агломер Искра Должина: 200мм За лесно мерење и пренос на агли од компоненти Лесен за читање на LCD дисплеј