Прикажан е еден резултат

Iskra Дигитален шублер

1,299.00 ден
Дигитален шублер 0-155мм Искра Изработен од стврднат нерѓосувачки челик Лесното прилагодување на лизгачот овозможува прецизно и брзо мерење. Покрај тоа не дозволува поместување