Прикажан е еден резултат

Контејнер-диспанзер за мултифункционални таблети

499.00 ден
Контејнер “Диспанзер” за мултифункционални таблети. Изработен е од висококвалитетна пластика и е наменет за бавно и рамномерно растопувањена мултифункционалните таблети