Се прикажуваат сите 4 резултати

Диспанзер со сензор за сапун/средство за дезинфекција

649.00 ден
Практичен диспанзер со сензор кој се активира на движење. Можете да го користите со течен сапун, средство за дезинфекција, шампон

Диспанзер за паста за заби

299.00 ден
Нема повеќе неред,залудно потрошена паста за заби,или залудно да пробувате да ја стегате пастата за заби од горе до долу.

Диспанзер за пијалок

249.00 ден
Овој диспанзер е идеален за дома, за на работа, за кампување и пикник активности. Изработен е од квалитетна пластика и

Touch me, диспанзер за паста за заби

249.00 ден
Нема повеќе неред,залудно потрошена паста за заби,или залудно да пробувате да ја стегате пастата за заби од горе до долу