Се прикажуваат сите 2 резултати

Мини USB вентилатор

Мини USB вентилаторот е ултра-тивок вентилатор кој го прави совршен за во канцеларија, дома, библиотека, студентрски дом. Од него добивате

Handy Heater – мини греалка

699.00 ден
Handy Heater не зафаќа воопшто простор и се вклучува директно во штекер. Може да затопли простор до 23м2. Спецификации: 400w,