Се прикажуваат сите 9 резултати

Друштвена игра фудбал

799.00 ден
Шифра: 30145 Мини фудбалче за на работна површина, игра која ќе ја играте со часови заедно со семејството или пријателите.

Друштвена игра клукајдрвец

599.00 ден
Шифра: 31616 • Помогни му на клукајдрвецот. • Заборавете на здодевно изминатите денови. • Друштвена игра за целото семејство. •

Друштвена игра

499.00 ден
Шифра: 31543 • Игра за 2 или повеќе лица. • Забавувајте се каде и да сте со играта реакција. •

Друштвена игра Ринг

699.00 ден
Шифра: 31542 • Најбрзиот победува! • Забава за целото друштво. • Кој прв ќе ги спои фигурите како на картата

Друштвена игра Popping movers

249.00 ден
Шифра: 30161 • Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Целта на играта е фигурите да се однесат со

Друштвена игра бинго

499.00 ден
Шифра: 30135 • Друштвена игра наменета за целото семејство.Интерактивен начин за забавно исполнување на времето со смеа и возбуда. •

Друштвена игра Moustache Match

299.00 ден
Шифра: 29632 • Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Целта на играта е да се соберат сто повеќе

Друштвена игра монопол

299.00 ден
Шифра: 29377 • Одлична забава за деца над 8 години, наменета за 2-4 играчи. Играчите се натпреваруваат за пари и

Друштвена игра – кошарка

199.00 ден
Шифра: 28320 • Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. • Капитулирај ги топките во кошот прв и победи.