Се прикажуваат сите 2 резултати

Ексклузивна PTC греалка

1,399.00 ден
ST PTC-1500NP Ексклузивна PTC греалка тип на греач – вискоквалитетен PTC керамички греач 1500W два режима на работа 750/1500W заштита

Ексклузивна PTC греалка

1,299.00 ден
ST PTC-1500NP тип на греач – вискоквалитетен PTC керамички греач 1500W два режима на работа 750/1500W заштита од прегревање интегрирана