Прикажан е еден резултат

Електричен дувач MaxPuls MP-EB02

999.00 ден
Волтажа :230V-50Hz Јачина: 400W Mерна прецизност: + 0.1 Брзина без оптоварување: 1300 rpm Mоќ на вшмукување: 2.5 m3 / min.