Се прикажуваат сите 5 резултати

Електричен тротинет NEUTRON N3 WHITE со гратис M3 смарт спортска нараквица

25,899.00 ден
‘- 10″ тркала – Мотор: 350W, – Носивост: 100 kg – Брзина: 25 km/h, – Домет: 20 – 28 km,

Електричен тротинет NEUTRON N3 RED со гратис M3 смарт спортска нараквиц

25,899.00 ден
– 10″ тркала – Мотор: 350W, – Носивост: 100 kg – Брзина: 25 km/h, – Домет: 20 – 28 km,

Електричен тротинет NEUTRON N3 DARK GREY со гратис M3 смарт спортска нараквица

25,899.00 ден
‘- 10″ тркала – Мотор: 350W, – Носивост: 100 kg – Брзина: 25 km/h, – Домет: 20 – 28 km,

Електричен тротинет NEUTRON N2 PLUS со гратис M3 смарт спортска нараквица

29,899.00 ден
‘- 10″ тркала – Мотор: 350W, – Носивост: 100 kg – Брзина: 25 km/h, – Домет: 20 – 28 km,

Електричен тротинет NEUTRON N1 со гратис M3 смарт спортска нараквица

22,899.00 ден
‘- 8″ тркалa – Мотор: 250 W – Носивост: 120 kg – Брзина: 25 km/h – Домет: 18 – 22