Се прикажуваат сите 2 резултати

Електричен ударен чекан MaxPuls MP- HD004

3,199.00 ден
Напон: 230V~50Hz Моќност: 620W Вртежи: 0-870/min Дупчење во: » дрво: 13mm » бетон: 16mm Ударна енергија: 2,15Ј Футер: SDS+ 1

Електричен ударен чекан MaxPuls MP- HD007

3,699.00 ден
Напон: 230V~50Hz Moќност: 800W Вртежи: 0-900/min Удари:3000/min Ударна енергија: 2,7Ј Дупчење во: » дрво: 30mm » бетон: 26mm Тежина:3,3kg Футер: