Прикажан е еден резултат

Електрична батерија високомонтажна со краток врат 9964

1,499.00 ден
Високомонтажна со краток врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50 Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5