Се прикажуваат сите 2 резултати

Електрична глодалка Iskra ERO IE-ER12-1600

6,599.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 1600W • Вртежи: 8.000-30.000 min-1 • Глава: 8 / 12 mm • Макс. површина: 60

Електрична глодалка Iskra ERO IE-ER12-1600

6,499.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 1600W • Вртежи: 8.000-30.000 min-1 • Глава: 8 / 12 mm • Макс. површина: 60