Се прикажуваат сите 2 резултати

Електрична машина за мелење месо

2,799.00 ден
ST MG-1500YW 1500W реверзибилна функција Инокс бела боја 3 дискови за мелење – крупно средно и фино мелење додаток за

Електрична машина за мелење месо

2,899.00 ден
ST MG-1500HYW 1500W рачка за носење реверзибилна функција Инокс бела боја 3 дискови за мелење – крупно средно и фино