Се прикажуваат сите 2 резултати

Електрична пумпа за вода

499.00 ден
Електрична пумпа за вода, погодна за надворешна и внатрешна употреба, лесна за носење. Се напојува со вклучено USB-кабелче. Силиконска цевка

Електрична пумпа за вода

299.00 ден
💧Пумпата за вода се полни со USB кабелче, лесно се монтира и е премногу едноставна за употреба. Таа е мала,