Се прикажуваат сите 5 резултати

ST Електрична скара

1,999.00 ден
Половина грил и половина рамна површина 2000W термостат за регулација на температурата со 5 степени 48×26 нелеплива површина заштита од

Електрична скара

1,299.00 ден
Електричната скара има регулатор на топлина, светлосен индикатор и хромирана решетка што ја прави совршен додаток во вашата кујна. Лесно е

Електрична скара VIVAX EG-4020 HZ

2,499.00 ден
Моќност: 2200 W Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm Мазна површина со подрачје на топна зона со дијаметар од

Електрична скара VIVAX EG-4020 B

2,499.00 ден
Моќност: 1800 W Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm Комбинација на ребреста и мазна површина Термостат за прилагодување на

Електрична скара VIVAX EG-4030 RC

2,999.00 ден
Моќност: 2000 W Димензии на нелеплива површина: 40 x 30 cm Комбинација на ребреста и мазна површина Термостат за прилагодување на