Прикажан е еден резултат

Електрична цедалка FABBYGO NE-106T

699.00 ден
Шифра: 200524 Моќност: 30 w Транспарентен сад Волумен на сад: 0.8 л. Нето тежина на производ:0.766 kg Бруто тежина на