Се прикажуваат сите 2 резултати

Електрична четка за исправување на коса

399.00 ден
Едноставно ја исправа вашата коса за многу кратко време, додека ја чешлате. Комбинација од керамичка плочка на струја и четка

Електрична четка за исправување на коса

349.00 ден
Едноставно ја исправа вашата коса за многу кратко време, додека ја чешлате. Комбинација од керамичка плочка на струја и четка