Прикажан е еден резултат

Електрично ренде Iskra ERO IE-EP82-750

4,099.00 ден
Моќност: 230-240V~50Hz Јачина: 750W Вртежи: 16.500 min-1 Прилагодлива длабочина: 0-3,0 мм Максимална ширина: 82мм Прилагодлива основа со прилагодливи V жлебови