Прикажан е еден резултат

Dynamic вертикален калорифер жолт

959.00 ден
Шифра:10580 Моќност: 2000W 2 степени на моќност 220x130x270mm Вентилатор Термо регулатор Заштита од прегреаност Боја: жолта