Се прикажуваат сите 3 резултати

Инстант избелувач на заби

299.00 ден
Совршен за избелување на вашите заби, кој можете да го користите во домашни услови. Инстант избелувачот на заби е лесен

Диспанзер за паста за заби

299.00 ден
Нема повеќе неред,залудно потрошена паста за заби,или залудно да пробувате да ја стегате пастата за заби од горе до долу.

Touch me, диспанзер за паста за заби

249.00 ден
Нема повеќе неред,залудно потрошена паста за заби,или залудно да пробувате да ја стегате пастата за заби од горе до долу