Се прикажуваат сите 2 резултати

Сет од 50 трослојни заштитни маски за еднократна употреба

249.00 ден
Заштитна хируршка трослојна маска за еднократна употреба. Маската за еднократна употреба е лесна за употреба, антиалергична и пријатна за кожата.

Сет од 10 заштитни маски KN95 со филтер

349.00 ден
KN95 e респираторна маска која ви овозможува висок степен на заштита и потполно се адаптира на лицето на корисникот со