Прикажан е еден резултат

Индукциско стаклокерамичко решо

1,599.00 ден
ST IHS-2001S Superior Technology Индукциско стаклокерамичко решо 2000W ЛЦД Дисплеј Siemens IGBT 15A 10 нивоа на моќност Заштита од прегревање