Се прикажуваат сите 2 резултати

Метална полица црна

3,599.00 ден
Шифра: BF44 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 66х34х160cm Длабочина на полица: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Димензии на пакување:

Метална полица сонома

3,899.00 ден
Шифра: BF42 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 66х34х160cm Длабочина на полица: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Димензии на пакување: