Прикажан е еден резултат

Riddex Plus уред против инсекти, комарци и штетници

249.00 ден
Ослободете се од разните инсекти, комарци, лебарки, глувци и други штетници. Работи на струја користејќи ултра-соничен и електро- vibrawave технологија