Се прикажуваат сите 2 резултати

Сет од 6 силиконски калапи за варење јајца

449.00 ден
Не трошете повеќе време на лупење варени јајца. Отсега лесно можете да ги подготвите со овој сет од 6 силиконски

Flippin’ Fantastic калап за палачинки

449.00 ден
Едноставен, лесен и забавен начин за правење на палачинки. Само поставете го Flippin Fantastic во заграна тава и направете ги