Се прикажуваат сите 7 резултати

Dynamic вертикален калорифер 2000W

1,199.00 ден
Шифра:10574 Моќност 2000 W 2 степени на моќност 1000 W/2000 W Променлив термостат Заштита од прегревање Индикатор на работа

Dynamic вертикален калорифер плав

959.00 ден
Шифра:10582 Моќност: 2000W 2 степени на моќност 220x130x270mm Вентилатор Термо регулатор Заштита од прегреаност Боја: плава

Dynamic вертикален калорифер жолт

959.00 ден
Шифра:10580 Моќност: 2000W 2 степени на моќност 220x130x270mm Вентилатор Термо регулатор Заштита од прегреаност Боја: жолта

Dynamic вертикален калорифер црвен

959.00 ден
Шифра:10581 Моќност: 2000W 2 степени на моќност 220x130x270mm Вентилатор Термо регулатор Заштита од прегреаност Боја: црвена

Dynamic Вертикален калорифер 2000W

1,149.00 ден
Шифра: 10579 Моќност: 1000/2000 W Напон: 220-240 V Фреквенција (50-60 Hz) Заштита од прегревање Боја: Бела

Dynamic вертикален калорифер со тајмер

1,599.00 ден
Шифра:10570 Моќност: 1000/2000 W Напон: 220-240 V Фреквенција (50-60 Hz) Тајмер 24h Заштита од прегревање Боја: Бела

Dynamic Вертикална греалка – Kалорифер 2000W

889.00 ден
Шифра: 2586 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 220x130x270mm