Се прикажуваат сите 2 резултати

Канцелариски стол FLEX

6,049.00 ден
Работните столчиња на FLEX ќе го задоволат секој вкус. Удобниот висок грб е тапациран со мрежеста ткаенина МЕШ Гаранција на

Канцелариски стол FLEX црн

5,599.00 ден
Анатомска седалка и потпирачка изработени од мрежа во комбинација со кожа. Хромирана основа Регулирање на височината на седалката Релакс механизам