Се прикажуваат сите 5 резултати

IKEA RENBERGET канцелариски стол

4,599.00 ден
Код на производ:604.935.46 Карактеристики на производот > Материјал: 75% полиестер, 25% памук, 100% полиуретан, галванизиран челик, полиуретанова пена 35 кг/м3,

Канцелариски стол Aleksa

2,999.00 ден
Канцелариски стол  со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн. Црвста конструкција. Mеханизам со рачка за подесување на висината горе-доле.

Канцелариски стол PRESTIGE

4,199.00 ден
Шифра:4967 сив Шифра:4966 црна Ергономски дизајн за прилагодување кон Вашето тело и Вашата позиција на седење. Тркалца за побрзо и

Канцелариски стол ISO CHROME

1,949.00 ден
Стабилна хромирана рамка Седло и наслон изработени од повекеслоен шпер Тапацирани со вискоквалитетно платно. Заштитници на ногарките за заштита на

IKEA RENBERGET Канцелариски стол

4,399.00 ден
Код на производ:203.394.20 Карактеристики на производот > Материјал: 75% полиестер, 25% памук, 100% полиуретан, галванизиран челик, полиуретанова пена 35 кг/м3,