Се прикажуваат сите 2 резултати

Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа De Longhi EC 7.1

4,399.00 ден
Црн со инокс панел Varyo system за одбирање јако или слабо кафе Капучино систем: комибинира пареа Воздух и млеко за

Апарат за еспресо кафе и капучино

4,249.00 ден
ST ECM-85015XR  Superior Technology  Апарат за еспресо кафе и капучино  Инокс  15 бари пумпа со висок притисок  1.5л отстранлив резервоар