Се прикажуваат сите 3 резултати

Безжичен кароке звучник

549.00 ден
Моќност: 5W Времетраење на батерија 3-4часа Полнење на батерија 2-3 часа Димензии: 15 x9,3 x22,5 cm Bluetooth, Usb, AUX, Micro

Караоке звучник 1778 со микрофон

2,449.00 ден
Моќност: 20W + 5W Димензии: 27,6 x 26,5 x 47,2 cm Тежина 3,2kg Батерија 2400mAh Фрекфенција 45 Hz to 18

Караоке микрофон со вграден Hi Fi звучник

449.00 ден
Караоке микрофон со звучник и Bluetooth – електронски уред за забава за деца и возрасни Монжост за подесување на: Treble,