Се прикажуваат сите 7 резултати

Кафемат MUHLER MCM 1583

4,599.00 ден
• Јачина на грејач 925 W. • Пумпа со притисок 15 bar • Подвижен резервоар за вода 1.8 литри. •

SENCOR Кафемат SES 4010SS

9,249.00 ден
Боја: инокс 15 бари притисок Избирање парна / топла вода Филтер од не’рѓосувачки челик за 1 и 2 чаши Отстранлив

SENCOR Кафемат SCE 5000BK / SCE 5000WH

2,349.00 ден
Идеален за подготовка на 14 шолји кафе одеднаш Опција за подготовка на чај 2.1 литри резервоар за вода Стаклен котел

ST Кафемат

1,099.00 ден
Црна боја 0.6 литри (4-6 шолји) Anti drip функција против капење Перманентен Филтер стаклен сад со мерач резервоар за вода

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

6,999.00 ден
Греач на водата од Inox Пумпа со притисок 15Bar Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи

DE LONGHI Кафемат EC 146.B

6,299.00 ден
Греач на водата од Inox Пумпа со притисок 15Bar Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи

SENCOR Кафемат SES 1710BK

6,199.00 ден
Боја: црна 15 бари притисок Филтер од не’рѓосувачки челик за 1 и 2 чаши Отстранлив 1.5 L резервоар за вода