Се прикажуваат сите 2 резултати

Dynamic Кварцна греалка 2000W

2,899.00 ден
Шифра 7485 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W IP24 водоотпорен Монтирање на ѕид Се исклучува при пад Самостојна или

Dynamic Кварцна греалка со далечинско 2000W

6,669.00 ден
Шифра 7483 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W Со далечинско IP26 водоотпорен Монтирање на ѕид Гаранција 1 година Димензии