Се прикажуваат сите 5 резултати

Кварцна греалка ST QH-002NP

649.00 ден
ST QH-002NP Кварцна греалка 800W два режима на работа 400W или 800W заштита од прегревање Секогаш ладно куќиште Интегрирана рачка

Кварцна греалка SAMDAN 4003

1,799.00 ден
SAMDAN 4003 Кварцна греалка 2200W 1x кварцен греач 2200W две нивоа на работа Не го суши воздухот Термостат Идеална за

Dynamic Кварцна греалка

1,099.00 ден
Шифра 2573 Моќност: 500W/1000W/1600W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; вентилатор; ладно куќиште Гаранција 1 година Димензии 450x265x365mm

Dynamic Кварцна греалка

699.00 ден
Шифра 2579 Моќност: 400W/800W/1200W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; рачка за носење. Гаранција 1 година Димензии 550x205x535mm

Dynamic Кварцна греалка

1,299.00 ден
Шифра 2578 Моќност: 400W/800W макс. 2 степени на моќност; контрола со повлекување; можност за на ѕид. Гаранција: 1 година Димензии