Прикажан е еден резултат

MaxPuls керамички тајфун

5,879.00 ден
Шифра:10612 Напон: 220-240V~ 50Hz Моќност: 5KW Степен на моќност: 50/3300/5000 W Проток на воздух: 588m3/h Наменето до 48 метри квадратни