Прикажан е еден резултат

Клуб маса ИНДУСТРИАЛ Антрацит

1,999.00 ден
MK22-59-03 Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција