Се прикажуваат сите 26 резултати

IKEA LUNNARP клуб маса

4,299.00 ден
Код на производ: 103.514.41 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Должина: 90 см

Клуб маса Тидас

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 90cm Висина: 40cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб Маса Тенес-Бела

3,099.00 ден
Димензии: Должина: 90 cm Висина: 45 cm Ширина: 50 cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Клуб Маса Тенес

3,099.00 ден
Димензии: Должина: 90 cm Висина: 45 cm Ширина: 50 cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Клуб маса Темара

3,699.00 ден
Димензии: Должина: 121.2cm Висина: 40cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб маса Лараче

2,849.00 ден
Димензии: Должина: 103.5cm Висина: 45cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб маса Кенитра

3,099.00 ден
Димензии: Должина: 92.5cm Висина: 40cm Ширина: 55cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб маса Загора

2,499.00 ден
Димензии: Должина: 93.4cm Висина: 45cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб Маса Асила

3,099.00 ден
Димензии: Должина: 90 cm Висина: 45 cm Ширина: 50 cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Клуб маса Анзи

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 80cm Висина: 40cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб маса Ферара

3,399.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: антрацит / бела Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

ТВ комодa Roma+ Клуб маса Ares

8,399.00 ден
Шифра: KM03 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Должина:

ТВ комодa Verona+ Клуб маса Vega

8,149.00 ден
Шифра: KM01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Должина:

ТВ комодa Capri+ Клуб Маса Estela

8,149.00 ден
Шифра: KM01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Должина:

ТВ комодa Florence+ Клуб маса Ferrara

8,749.00 ден
Шифра: KM07 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути. Димензии на комода : Висина:

ТВ комодa Milano + Клуб маса Carina

8,399.00 ден
Шифра: KM04 ТВ комодa Milano ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 25мм Боја: Антрацит, Сонома Шифра: К01 Едноставно

Клуб маса Електра

3,399.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена/ бела Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи –

Клуб маса Карина

3,399.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: антрацит / сонома Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

Клуб маса Арес

3,399.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: сонома/белa Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Клуб маса Лира

3,399.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Клуб Маса Dara

2,999.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Шифра: M01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

IKEA Lack клуб маса црна

2,299.00 ден
Код на производ: 401.042.94 Карактеристики на производот > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 90 cm > Ширина: 55

IKEA Lack клуб масичка бела

1,049.00 ден
Код на производ: 304.499.08 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 55 cm

IKEA Lack клуб маса бела

2,299.00 ден
Код на производ: 904.499.05 Карактеристики на производот > Боја: Бела Димензии на производот: > Должина: 90 cm > Ширина: 55

IKEA Lack клуб маса бела

3,599.00 ден
Код на производ: 804.499.01 Карактеристики на производот > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 118 cm > Ширина: 78

IKEA Lack клуб маса бел даб

3,599.00 ден
Код на производ: 404.315.35 Карактеристики на производот > Боја: бел даб Димензии на производот: > Должина: 118 cm > Ширина: