Се прикажуваат сите 6 резултати

NOVA уред против комарци

399.00 ден
Ламбата против комарци и инсекти има моќнo LED светло со вентилатор кое ги привлекува и заробува комарците и инсектите. Работи

LED сијалица против комарци

299.00 ден
LED сијалицата е практично решение против комарците. УВ зраците од сијалицата ги привлекуваат комарците и ги уништуваат со електричниот импулс.

Atomiо Zapber уред против штетници

399.00 ден
Електричен уред кој може да се постави во било која соба, канцеларија, кујна, ходник, гаража Целосно безбеден за употреба. Се

Riddex Plus уред против инсекти, комарци и штетници

249.00 ден
Ослободете се од разните инсекти, комарци, лебарки, глувци и други штетници. Работи на струја користејќи ултра-соничен и електро- vibrawave технологија

Flyscreen Мрежа за прозорци против комарци

199.00 ден
При монтирање потребно е да ја избришете областа каде што ќе ја лепите лепливата трака за да биде чиста и

Магнетна Mрежа против комарци

299.00 ден
Magic Mash мрежата се монтира брзо и лесно и ги блокира сите видови на инсекти . Димензии – 100cm x